Заступник начальника управління ГУ ДФС у Тернопільській області підозрюють у розкраданні конфіскованого спирту

Опубліковано:
9 Вересня, 2020

Правоохоронці підозрюють заступник начальника управління ГУ ДФС у Тернопільській області в розтраті спирту етилового та алкогольних напоїв, конфіскованих у власність держави.

Як повідомляє Прокуратура Тернопільської області, високопосадовець перебуваючи у складі відповідної комісії щодо розпорядження конфіскованим майном, діючи за попередньою змовою групою осіб з іншими посадовими особами ГУ ДФС у Тернопільській області та зловживаючи службовим становищем, безпідставно передали приватному товариству для знищення конфісковані у власність держави спирт етиловий, алкогольні напої та скляний посуд. В результаті чого, посадовців разом і з приватним підприємством знищили понад 57 т спирту етилового та алкогольних напоїв, а також понад 56 тисяч одиниць скляного посуду з під алкогольних напоїв.

До слова, у зазначеному кримінальному провадженні раніше іншим 6-ти посадовим особам ГУ ДФС у Тернопільській області уже повідомлено про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #податківець, #спирт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: