Сьогодні поділюся з вами рецептом приготування закуски зі свіжих огірків. Рецепт дуже простий, закуска готується швидко і виходить смачною. Огірочки хрусткі, з ноткою гостринки ідеально підійдуть і на обід, і на вечерю або на природу, як закуска до шашлику.
Складові:
Перегляньте також:
- Тернопільський музей отримав експонати що нагадують про боротьбу кримськотатарського народу
- В’ячеслав Негода став на бік Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької
Огірки 500 гр
Часник 2-3 зуб.
Насіння кунжуту – 2 ст. л.
Соєвий соус2 ст. л.
Гострий червоний перець мелений 1/4 ч.л.
Рослинне масло 2 ст. л.
Оцет 9% 1,5 ст. л.
Сіль1,5 ч.л.
Огірки порізати брусочками, посипати сіллю і залишити на 15 хвилин, щоб пустили сік. Сік злити. До огірків додати подрібнений на дрібній тертці або через часникодавку часник, червоний гострий перець, соєвий соус, оцет. Перемішати. У сковороді розжарити рослинне масло і всипати кунжут на 10 секунд. Відразу ж додати до огірків і перемішати. Накрити кришкою або харчовою плівкою і дати настоятися 30 хвилин.