Цей рецепт гарніру з цибулі та помідорів в апельсиновому маринаді стане вашим фаворитом серед інших овочевих гарнірів до шашлику. Швидкий та легкий у приготуванні рецепт з покроковою інструкцією саме для вас!
Інгредієнти для гарніру
Перегляньте також:
- Тернопільський музей отримав експонати що нагадують про боротьбу кримськотатарського народу
- В’ячеслав Негода став на бік Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької
Апельсиновий сік – 5 ст. л.
Базилік (зелень) – за смаком
Червона цибуля – 1 шт.
Мелений чорний перець – за смаком
Оливкова олія – 3 ст. л.
Помідор – 4 шт.
Сіль – за смаком
Рецепт приготування
1. Поріжте кільцями червону цибулину, покладіть її в миску з апельсиновим соком, додайте сіль та інші приправи. Залишіть на 10 хвилин.
2. Додайте базилік та оливкову олію і добре вимішайте.
3. Наріжте помідори та теж перемішайте.
4. Загорніть порційно у фольгу та запікайте на грилі 10-15 хвилин.