Рецепт гарніру до шашлика з цибулі та помідорів

Опубліковано:
25 Серпня, 2020 о 21:13

Цей рецепт гарніру з цибулі та помідорів в апельсиновому маринаді стане вашим фаворитом серед інших овочевих гарнірів до шашлику. Швидкий та легкий у приготуванні рецепт з покроковою інструкцією саме для вас!

Інгредієнти для гарніру



Апельсиновий сік – 5 ст. л.

Базилік (зелень) – за смаком

Червона цибуля – 1 шт.

Мелений чорний перець – за смаком

Оливкова олія – 3 ст. л.

Помідор – 4 шт.

Сіль – за смаком

Рецепт приготування

1. Поріжте кільцями червону цибулину, покладіть її в миску з апельсиновим соком, додайте сіль та інші приправи. Залишіть на 10 хвилин.

2. Додайте базилік та оливкову олію і добре вимішайте.

3. Наріжте помідори та теж перемішайте.

4. Загорніть порційно у фольгу та запікайте на грилі 10-15 хвилин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гарнір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: