За їжу та дах над головою: на Тернопільщині злочинне угрупування заставляло людей жебракувати

Опубліковано:
31 Липня, 2020 о 14:43

На Тернопільщині викрили угрупування, що займалося вербуванням людей з фізичними вадами для жебракування. Організували такий «жебрацький бізнес» четверо осіб – уродженці міста Берегово Закарпатської області.

Як повідомляють в поліції, зловмисники розшукували людей із явно вираженими фізичними вадами. За попередніми даними, на зловмисників працювали тринадцять осіб. Весь жебрацький дохід вони віддавали організаторам, натомість отримували дах над головою – це старий приватний будинок, який орендувався в Тернополі, та харчі.



За підрахунками правоохоронців, дохід від жебрацького бізнесу був чималий. За день зловмисники заробляли від трьох до шести тисяч гривень. Факти передачі грошей жебраками організаторам поліцейські задокументували.

До слова, у ході санкціонованих обшуків, які одночасно проводилися у Тернополі та Чернівцях, вилучили грошу та мобільні телефони. Вирішується питання щодо затримання організаторів злочинної групи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #берегово, #жебракування, #закарпаття, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: