Комора Бутлегера: Абрикосова наливка (Серія 3)
Один з моїх улюблених фруктів – абрикос. Люблю його їсти в будь-якому вигляді і свіжими і в джемах. Но цього разу вирішили на основі абрикосів зробити наливку, – Тарас Ковальчук.
Результат вийшов дуже неочікуваний та дуже смачний.
Попердні серії можна подивитися ТУТ.
Останні новини:
- «Мрію дожити до перемоги»: на Тернопільщині ветеранка ОУН-УПА Катерина Себій відзначає 99 років
- Як нам реагувати на “дружбу” Індії з Московією
- Ніякі вигадки диванних «аналітиків» не зламають фронтову єдність
- Ласкаво просимо до… психіатра! «Рятівники» колекції художника Івана Марчука відправляють його на експертизу