Турбота про власних працівників – один з головних пріоритетів в діяльності ТОВ «Микулинецький бровар»
Дбаючи про колектив підприємство не тільки створює належні і комфортні умови праці, але й намагається забезпечити належні умові відпочинку та соціального захисту.
Здорове, повноцінне та дешеве харчування працівнам забезпечують підсобні господарства підприємства та власна їдальня. Варто зауважити, що комплесний обід у ній вартуватиме близько 20 гривень. Для цілорічного забезпечення своїх потреб свіжими овочами було прийнято рішення про будівництво теплиць, адже діяльність заводу дозволяє забечувати необхідний температурний режим навіть в найлютіші морози.
В наведеному нижче відео мікробіолог ТОВ «МИКУЛИНЕЦЬКИЙ БРОВАР» Івання Письменна, котра, до речі, вже 48 років працює на підприємстві, розповідає про створення тепличного господарства.
Останні новини:
- Військовому з Тернопільщини посмертно присвоїли звання Героя України
- Зимовий відпочинок: популярні напрямки та зміни у маршрутах
- “Тернопільобленерго” оприлюднило графік відключення світла на 7 грудня (Оновлено)
- «Ортодонтія – це не лише про рівні зуби. Це про гармонію, впевненість і красу, що починаються з усмішки»