Турбота про власних працівників – один з головних пріоритетів в діяльності ТОВ «Микулинецький бровар»
Дбаючи про колектив підприємство не тільки створює належні і комфортні умови праці, але й намагається забезпечити належні умові відпочинку та соціального захисту.
Здорове, повноцінне та дешеве харчування працівнам забезпечують підсобні господарства підприємства та власна їдальня. Варто зауважити, що комплесний обід у ній вартуватиме близько 20 гривень. Для цілорічного забезпечення своїх потреб свіжими овочами було прийнято рішення про будівництво теплиць, адже діяльність заводу дозволяє забечувати необхідний температурний режим навіть в найлютіші морози.
В наведеному нижче відео мікробіолог ТОВ «МИКУЛИНЕЦЬКИЙ БРОВАР» Івання Письменна, котра, до речі, вже 48 років працює на підприємстві, розповідає про створення тепличного господарства.
Останні новини:
- На Тернопільщині оштрафували лікарку, яка продавала довідки ВЛК
- Історикиня та краєзнавиця Тетяна Федорів розповіла про всесвітньовідому письменницю, яка народилась в Збаражі
- Молодий водій з Тернопільщини потрапив у ДТП, де загинув чоловік
- У Тернополі працює Парк ліхтарів: світлові фігури просто неба