Маємо вже другу серію Комори Бутлегера, робили липову медовуху, ну реально з липи і вона існує.

Читайте також

Комора Бутлегера: Настоянка з полуниці (Серія 1)

А дегустувати її, та не тільки її, допомагала Зоряна Антонів.

Вийшло жваво, весело та смачно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Комора Бутлегера, #настоянка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тарас ковальчук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: