Тернопільський правоохоронець вносив до Єдиного державного демографічного реєстру завідомо неправдиві відомості

Опубліковано:
17 Липня, 2020 о 07:13

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 362 КК України стосовно головного спеціаліста одного з районних секторів управління державної міграційної служби України в області.

За версією слідства, правоохоронець, наділений відповідними повноваженнями, оформляв заяви-анкети та вносив до Єдиного державного демографічного реєстру завідомо неправдиві відомості,  не здійснивши заходів з ідентифікації особи. Надалі, ці дані стали підставою для видачі службовою особою недостовірних офіційних документів – паспортів громадянина України для виїзду за кордон.



Розслідування завершено.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: