Смачна курка з грибами під картопляною шубкою

Поєднання курки, грибів і картоплі завжди вдале. А якщо все це запекти, та ще й під сирною скоринкою – це просто нереально апетитно. Просто, швидко і мега смачно. Для розбавлення сімейного повсякденного меню цz страва саме те, що треба. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

В першу чергу вимиваємо добре Картоплю і поміщаємо в каструлю. Вливаємо воду і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння і продовжуємо процес варіння ще 6 хвилин. Після закінчення потрібного часу залишаємо остигати. Потім очищаємо картоплю.

Читайте також

В магазинах Тернополя вже можна придбати м’ясні новинки
М’ясо просто тане в роті: Гарні рецепти для маринування шашлику

Після чого вимиваємо і обсушуємо курячі грудки. Ріжемо їх невеликими шматочками і відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю масла обжарюватися до рум’яного кольору. Потім перекладаємо на тарілку. 

Очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її. Перекладаємо в ту ж сковороду обжарюватися в тій ж олії. 

Вимиваємо і по потребі очищаємо гриби. Нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо до цибулі. Обсмажуємо інгредієнти до випаровування рідини

Після закінчення потрібного часу всипаємо борошно і добре перемішуємо. 

Тепер вливаємо молоко і вершки, постійно помішуючи. Також відправляємо сюди підготовлену курку. Солимо і перчимо до смаку.

Після чого перекладаємо все в форму для запікання. Потім, використовуючи терку, натираємо на грубій фракції картоплю. Солимо трохи і покриваємо рівномірно тертим сиром.

Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на півгодини.

Після закінчення потрібного часу страва готова і її гарячою можна подавати до столу.

 

Останні новини: