Через спалахи коронавірусу на Тернопільщині посилюють карантин

Опубліковано:
16 Червня, 2020 о 17:43

На Тернопільщині посилять карантинні обмеження через збільшення кількості хворих на коронавірус. Таке рішення прийняли під час засідання обласного штабу.

Як зазначає головний санітарний лікар Тернопільщини Оксана Чайчук, 19 осіб в області перебувають у важкому стані. Час від часу їх підключаються до апарату штучної вентиляції легень. На сьогодні в області є чотири спалахи захворювання коронавірусу. Зокрема, у Тернопільському районі, де святкували день народження, на станції швидкої допомоги, у фіскальній службі та у селі Городок Заліщицького району.



Тому, на засіданні комісії вирішили скасовувати попередні послаблення. Відтепер, зупинена робота фітнес-залів, в закладах громадського харчування зможуть приймати відвідувачів  лише на відкритих терасах, а пасажирів у транспорті можна будеперевозити  не більше посадкових міст. Також, заборонена проводити будь-які масові заходи, окрім ЗНО.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: