На Тернопільщині перевіряють пункти проведення ЗНО

Опубліковано:
13 Червня, 2020 о 20:43

На Тернопільщині перевіряють пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Загалом, уже перевірили 27 закладів, де буде проводитисz ЗНО.

Як повідомляє Держпродспоживслужба, спеціально створена комісія буде спостерігати за дотриманням протиепідемічних заходів в усіх пунктах тестування напередодні кожної сесії ЗНО та вступних випробувань. Зокрема, будуть перевіряти чи наявні при входах у будівлю та в аудиторії антисептики, чи проводять дезінфекцію приміщення за годину до початку екзамену та чи дотримують учасники дистанції. Також, при вході у приміщення, усім обов’язково проводитимуть температурний скринінг. Людина, у якої температура понад 37,2ºС або ті, в кого є ознаки респіраторних захворювань – не впускатимуть в приміщення.



До слова, пробнe сесі. ЗНО, яка мала відбутися 15-го та 17-го червня,  скачували через великий рівень  захворюваності. Основна ж сесія проведення незалежного оцінювання розпочнеться з 25 червня та триватиме до 7 липня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗНО, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: