1. Піца – це здоровий фастфуд. Попри існуючий міф щодо фастфудів — справжня італійська піца належить до простих, поживних і корисних “фастфудів”. Зрештою, італійці регулярно входять до 5-ки націй з найздоровішим харчування. Італійці люблять піцу, але залишаються стрункими. Весь секрет у якісних складниках, – пояснює піцейола (так називають майстра піци у Італії) тернопільської “Фабрики піци”. Головне обрати свіжі та якісні продукти для начинки, обрати правильне борошно та правильно приготувати тісто.
2. Італійське борошно найкраще для піци. Італійське борошно з твердих сортів пшениці найкраще підходить для справжньої доброї піци. На “Фабриці піци” пояснюють — тісто виходить тоншим і смачнішим. Окремі виробники нехтують цим фактом, бо італійське борошно утричі дорожче за аналоги. Але, як стверджує професійний піцейола та гості, котрі пробували піцу з італійського борошна — воно того варте, бо така піца є “легшою на шлунок” і просто смачнішою.
Перегляньте також:
- Тернопільський музей отримав експонати що нагадують про боротьбу кримськотатарського народу
- В’ячеслав Негода став на бік Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької
3. Справжню піцу роблять руками. Мало, хто знає, але найкращу основу для піци роблять руками без використання різноманітних “додаткових засобів”. У середовищі професійних майстрів піци — використання качалки або ж спеціальних механічних засобів для створення основи піци вважається “поганим тоном”. При ручному приготуванні тісто виходить тоншим, а кожен гість отримує свій унікальний і неповторний витвір кулінарного мистецтва. Адже він виготовляється в одному екземплярі.
4. Італійська піч — запорука правильного випікання. Найкраще обладнання для випікання піци виробляють в Італії. Пояснюється цей факт просто. За деякими даними піцу на території Італії почали випікати ще до нашої ери. Зокрема поширення популярності піци пов’язують з римським полководцем Луцієм Лукулом. Крім справ державних давній римлянин люби побенкетувати і особливо любив страву, що нагадувала сучасну піцу. Ну а у 1843 році про піцу, як поширене явище, писав Олександр Дюма, славнозвісний автор “Трьох мушкетерів”. Тож не дивно, що саме італійці мали найбільше досвіду з приготування піци. Сучасне італійське обладнання підтримує температуру 350 º, а піца з італійської печі виходить особливо смачною.
5. Найкраще їсти піцу теплою разом з сім’єю та дітьми або друзями. Опитування показують — майже 57 % українців найчастіше люблять їсти піцу у колі сім’ї, а понад 43 % -разом з друзями. При цьому роблять це, як вдома так і у спеціалізованих закладах піцеріях. Піца — це страва для теплої компанії, веселих розмов і приємного відпочинку. Тому найкраще смакує тепла піца безпосередньо у закладі, або привезена кур’єром.
Робимо людей щасливими — так звучить місія “Фабрики піци”. Тому тут кожна піца — виготовлена дбайливими руками майстра, з італійського борошна та випечена в італійській печі.
Для зручності клієнта:
Безкоштовна доставка за телефоном — 098 550 20 55.
Щопонеділка – кожна друга піца за половину ціни.
Кожна 8-ма піца – безкоштовна.
13 червня – “Фабрика піца” відкриває новий заклад на БАМі (вул. Петлюри 10) з великою ігровою зоною для дітей, лабіринтами і звичайно ж оригінальними піцами з чудовим смаком.
Тож лишається лише подарувати собі друзям та близьким трошки щастя.