«Звільніть лави архієреїв від злочинців у рясах!»: на Тернопільщині розгортається скандал

Опубліковано:
9 Червня, 2020 о 19:43

Голова Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія Наталія Шевчук записала відеозвернення до Предстоятеля Православної Церкви України. Вона вкотре просить Митрополита Епіфанія вкрутися та розірвати злочинні зв’язки на Тернопільщині. Про це повідомляє інтернет-видання «Реально».

Як зазначає пані Наталі, вона перебуває у Петро-Павлівському чоловічому монастирі, який належав Українській Автокефальній Православній Церкві. Згодом, за її словами, він був злочинно проданий Митрополитом Макарієм (Малетичем) та Архієпископом Мстиславом (Гуком).



«Я не маю більше законних можливостей впливати чи вчиняти будь-які дії, щоб оце все майно, яке коштує мільйони доларів, повернути нашій Церкві. Тому я прошу Вас, Владико, прошу як вірянка, як голова Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія: зробіть, будь ласка, все, що в Ваших силах, щоб наша Церква мала це майно! І щоб наша Церква була сильною, звільніть лави архієреїв від злочинців у рясах!», — каже Голова Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія Наталія Шевчук.

Наразі, ведеться кримінальне провадження по цій справі. Сам же настоятель Тернопільсько-Бучацькою Єпархією Православної Церкви України Тихон переконує, що поверне продане майно.

 

Фото ілюстративне

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #митрополит Епіфаній, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Петро-Павлівський чоловічий монастир, #Православна Церква України, #тернопіль, #тернопільські новини, #Тернопільсько-Бучацька Єпархією Православної Церкви Україн, #Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія, #чоловічий монастир
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: