М’ясо просто тане в роті: Гарні рецепти для маринування шашлику

Настав час поїздок на природу та відпочинку з шашликами. Пропонуємо розглянути кілька нових варіантів маринування шашлику.

З кінзою, болгарським перцем та натуральним йогуртом. 

Рецепт розрахований на 2 кг м’яса.

Для приготування вам знадобиться:

Спосіб приготування:

  1. Для початку необхідно промити перець та обсмажити на грилі.
  2. Після треба почистити перець та нарізати невеликими смужками.
  3. Порвіть кінзу руками.
  4. Змішайте йогурт, сік половинки лимона, кінзу, перець та сіль.
  5. Додайте маринад у м’ясо та ретельно перемішайте.
  6. Залишіть настоюватися на три години.
  7. Смачного!

Прованські трави.

Рецепт розрахований на 2 кг м’яса.

Для приготування вам знадобиться:

Спосіб приготування:

  1. Візьміть невелику місткість та змішайте олії.
  2. В олію додайте перець, зелень та сік половинки лимона.
  3. Вичавите часник та додайте до суміші.
  4. Додайте маринад до м’яса та перемішайте.
  5. Залишіть настоюватися на три години.
  6. Смачного!

Базилік та помідори.

Рецепт розрахований на 2 кг м’яса.

Для приготування вам знадобиться:

Спосіб приготування:

  1. Візьміть невелику місткість, додайте помідори, каперси та цукор.
  2. Вичавите часник та додайте до суміші.
  3. Базилік порвіть руками, додайте до суміші.
  4. Додайте лимонний сік, олію, сіль та перець.
  5. Маринад додайте до м’яса та ретельно перемішайте.
  6. Залишіть настоюватися на три години.
  7. Смачного!

Сметана та апельсиновий сік.

Рецепт розрахований на 2 кг м’яса.

Для приготування вам знадобиться:

Спосіб приготування:

  1. Візьміть миску та натріть в неї цедру апельсина. Після вичавите сік та додайте спеції.
  2. Додайте в суміш сметану та майонез.
  3. Маринад додайте до м’яса та ретельно перемішайте.
  4. Залишіть настоюватися на три години.
  5. Смачного!

Біле вино та лимонне сарго.

Рецепт розрахований на 2 кг м’яса.

Для приготування вам знадобиться:

Спосіб приготування:

  1. Цибулю — шалот необхідно подрібнити великими шматочками.
  2. Наріжте великими шматочками лимонне сарго.
  3. Візьміть миску, додайте воду, вино, спеції, цибулю, лимонне сарго та перемішайте.
  4. Маринад додайте до м’яса та ретельно перемішайте.
  5. Залишіть настоюватися на три години.
  6. Смачного!

Замаринуйте м’ясо за такими рецептами й ваші родичі та друзі будуть приємно здивовані.

Приємного апетиту!

Останні новини: