У перший день послаблення карантину жителі Бережан влаштували толоку

Опубліковано:
12 Травня, 2020

У перший день послаблення карантину жителі Бережан влаштували толоку. Члени Громадської організації “Бережанська ініціатива” прибрали одну із замічених територій міста. Про це вони повідомляють у Facebook:

«…11 травня, перший день послаблення карантинних обмежень. Учасники команди Громадська організація “Бережанська ініціатива” вирішили скористатися пом’якшенням карантинних заходів та відсвяткувати цей день першим весняним прибиранням однієї з ділянок, яка постраждала внаслідок відвідування її «доброчесними» земляками.

Наша сьогоднішня акція – далеко не остання, Пропонуємо всім бажаючим долучатися до наших наступних ініціатив. Про їх проведення буде анонсовано на нашій сторінці.

P.S. Соціальної дистанції було дотримано», – йдеться у повідомленні.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #ГО, #ініціатива, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прибрали, #тернопіль, #тернопільські новини, #толока
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: