Заступник міністра охорони здоров’я і головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, за яких умов можливе відновлення роботи дитсадків в Україні після каратину.

Як пише РБК-Україна, Міністерство охорони здоров’я відзначає, що ситуація з епідемією повинна покращитися, щоб відкрилися дошкільні дитячі установи. Також у відомстві спостерігають за тим, як сезонність вплине на хід епідемії.

“Якщо число випадків буде йти до зниження, поліпшуватися, може бути, і не все літо ми будемо ходити в масках, а досить швидко вийдемо. Можливо, і дитячі сади відкриємо. Якщо будемо бачити, що сезонність не впливає на поширення інфекції, тоді буде складніше. Тоді будемо балансувати на цих 350-500 випадках (нововиявлених хворих Covid-19 щодня – ред.) і маска стане з нами невід’ємним іншому до кінця цього року”, – сказав Ляшко.

Як повідомляли Українські Новини, з понеділка відкриваються перукарні та салони краси: вимоги безпеки. На наступному тижні буде відновлена робота частини установ і певних видів діяльності. Однак, за умови дотримання протиепідемічних заходів. Цією постановою карантин продовжено з 11 до 22 травня. Також відкриваються літні майданчики кафе “на винос”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відкрити, #дитячий садок, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: