День пам’яті та примирення 8 та 9 травня На Тернопільщині пропонують відзначити ONLINE

Опубліковано:
8 Травня, 2020 о 08:43

На Тернопільщині День пам’яті та примирення 8 та 9 травня пропонують відзначити ONLINE. В умовах карантину жителі області моужть через інтернет-ресурси відвідати заклади культури.

У Тернопільському обласному краєзнавчому музеї  відбудеться віртуальна екскурсія ,,Роки замирення несуть”, її можна переглянути на  вебсайті  та  сторінці Facebook.



Тернопільський обласний художній музей представить онлайн-експозицію живопису і графіки з фондів музею з відеопрезентацією ,,Пам’ятаємо про минуле заради майбутнього” на вебсайті, сторінках Facebook та Instargram.

Борщівський обласний краєзнавчий музей на сторінці  Facebook покаже інформаційний матеріал у науково-краєзнавчому збірнику ,,Літопис Борщівщини”, випуск 13.

Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини представить тимчасову тематичну книжкову виставку ,,Український визвольний рух у Другій світовій війні – Тернопільська сторінка”, інтерв’ю із живим учасником визвольних змагань, старшим науковим співробітником музею Ігорем Олещуком на тему ,,Антинімецька діяльність УПА на Тернопільщині”, інформаційний проєкт ,,Учасники Другої світової війни – вояки визвольного руху. Герої Тернопільщини” на сторінці Facebook.

Музейний комплекс ,,Лемківське село” експонуватиме альманах пам’яті ,,Відлуння рідних Бескидів” на сторінці Facebook.

Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека покаже віртуальну виставку періодичних видань ,,Про мужність, героїзм та перемогу”, мультимедійну презентацію ,,1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо”, віртуальну книжкову виставку ,,За честь, за славу рідної землі” на вебсайті та сторінці Facebook.

Тернопільська обласна бібліотека для молоді опублікує пост ,,Квітка пам’яті” на бібліотечному блозі, відеоролик до дня пам’яті і примирення ,,Нам не треба війни”, аудіокалендар ,,Infoday”.

Тернопільська обласна бібліотека для дітей представить віртуальну виставку ,,В серцях і книгах пам’ять про війну” на вебсайті, сторінках Facebook та Instargram.

Тернопільська обласна філармонія презентує онлайн концерт ,,Любіть Україну” на вебсайті та сторінці Facebook.

Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ім. Т.Шевченка покаже онлайн-виставу, народну трагедію ,,Сльози Божої Матері” (режисура заслуженого артиста України О.Мосійчука за романом Уласа Самчука ,,Марія”) на сторінці Facebook.

Тернопільський музичний коледж ім. Соломії Крушельницької покаже онлайн-трансляцію концерту з актової зали коледжу ,,Коли звучить музика, гармати мовчать” на сторінці Facebook та YouTube-каналі.

Теребовлянський коледж культури і мистецтв представить флешмоб ,,Маки пам’яті. Пам’ятаємо вдома”, фототрейлер ,,Пам’ять про війну нам книга оживляє”, творчий показ хореографічних композицій ,,Нескорені”, ,,Крик”, ,,Не твоя війна”, підведення результатів конкурсу малюнка ,,Війна очима молоді”, челендж ,,Мужність, відвага крізь покоління”. Сторінками архіву: пошуково-краєзнавчий показ фільму ,,Забутий таран”.

Тернопільський обласний методичний центр народної творчості опублікує відеоконцерт ,,Пам’ятаємо…” на сторінці Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день пам'яті, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: