Жахаючі кадри з тернопільської лікарні (Відео 18+)

Опубліковано:
6 Травня, 2020 о 21:13

Рекомендації щодо поховання інфікованих новим типом коронавірусу Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило лише 8 квітня, хоча сам документ підписаний ще 27 березня.

Отож, контактувати безпосередньо із тілом потрібно в захисному одязі, респіраторі, рукавицях та окулярах. Тіло мають обробити дезінфекційним засобом й вкласти до герметичного мішка. Ховати небіжчика можна лише у щільно закритій труні, а на похоронної церемонії можуть бути присутніми щонайбільше – десять людей.



Під час церемонії вкрай важливо дотримуватися елементарних правил, кажуть лікарі. Одягати маски, тримати дистанцію, не торкатися обличчя, відмовитися від рукостискань – тут уже боятися треба живих. Адже після смерті, коли людина перестає дихати, з її легень більше не виділяється мокротиння, наповнене вірусами. Мікроорганізми, законсервовані всередині тіла, згодом гинуть.

У Тернополі дотримуються розпорядження головного санітарного лікаря України: тіла померлих від коронавірусу дезінфікують, поміщають в герметичний пакет, а вже потім – у труну, – повідомляє Файне місто.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: