У Тернополі відкриють заклади громадського харчування
У Тернополі, з 5 травня, зможуть відкритися заклади громадського харчування. Так рішення прийняли під час зустрічі з підприємцями плану виходу бізнесу з карантину, яка відбулася 30 квітня.
Так, в результаті обговорення вирішили зустрітися повторно 4 травня. Якщо ж до цього часу кількість хворих зменшиться, зокрема за добу буде зафіксовано від 2 до 6 випадків захворюваності на COVID-19, то дозволять відкрити заклади громадського харчування. Зокрема, з 5 травня дозволять відновити роботу:
– закладам ресторанного та громадського харчування із застосуванням адресної доставки
– об’єктам торгівлі продуктами швидкого харчування в одноразовому пакуванні, в тому числі ваговим морозивом, напоями на розлив (кава, квас, газовані охолоджувальні та інші напої);
– суб’єктам господарювання що здійснюють реалізація кави та інших гарячих напоїв, що готуються виключно персоналом на кавових апаратах в стаціонарних об’єктах торгівлі продовольчими товарами із забороною вживання напоїв на місці;
При цьому підприємці повинні будуть проводити температурний скринінг працівників на початок роботи, та забезпечити дотримання вимого персоналом щодо гігієни рук, захисту органів дихання, носіння рукавичок, безконтактної передачі замовлення, безконтактного розрахунку;
Останні новини:
- На Тернопільщині оштрафували лікарку, яка продавала довідки ВЛК
- Історикиня та краєзнавиця Тетяна Федорів розповіла про всесвітньовідому письменницю, яка народилась в Збаражі
- Молодий водій з Тернопільщини потрапив у ДТП, де загинув чоловік
- У Тернополі працює Парк ліхтарів: світлові фігури просто неба