Прокуратура перекваліфікувала злочин чоловіку, який побив вагітну жінку

Опубліковано:
25 Квітня, 2020

Теребовлянською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру за ч.1 ст.121 КК України жителю одного із сіл Козівського району, що завдав тілесних ушкоджень вагітній жінці, після яких у неї народилось мертва дитина.

Встановлено, що 20 квітня 2020 року мешканка села Козівського району народила мертву дитину у машині швидкої допомоги, перебуваючи на 28-30 тижні вагітності. Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні, виявивши в неї численні сліди побоїв та повідомили про це  правоохоронців.

Працівники поліції безпідставно внесли відомості в ЄРДР за 128 КК України (Необережне тілесне ушкодження) з метою укриття більш тяжкого злочину. Проте, за втручання прокуратури, кримінально-правову кваліфікацію змінено на ст. 121 КК України. (Умисне тілесне ушкодження, що спричинило переривання вагітності).

Триває розслідування. Клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на даний час перебуває на розгляді Бережанського районного суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #дитина, #дружина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #побої, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: