«Кинули всі сили та засоби на боротьбу з вогнем»: на Тернопільщині загасили масштабну пожежу

Опубліковано:
18 Квітня, 2020

 На території Чистилівського орнітологічного заказника, 18 квітня о 06.40 год, вдалося ліквідувати масштабну пожежу. Для гасіння полум’я прийшлося залучити 9 одиниць пожежної техніки та 46 рятувальників.

Як повідомляє Управління ДСНС у Тернопільській області, повідомлення про горіння сухої трави та очерету надійшло вчора о 17:10 год.

Читайте також

Рятувальники виїхали на виклик, але враховуючи велику площу та швидке розростання пожежі, необхідно було залучити додаткові сили. Так, на гасіння додатково залучили 6 автоцистерн та 32-х вогнеборців з-поміж зведеного загону, сформованого для надання допомоги пожежно-рятувальній службі Житомирщини у гасінні лісових пожеж.

Наразі, рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу. Проте, допоки не відомо, що стало причиною загоряння очерету.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біла, #Великий Глибочок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #плотича, #пожежа, #пронятин, #річка Серит, #тернопіль, #тернопільські новини, #чистилів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: