Підгаєцькі поліцейські разом з волонтерами роздавали маски людям

Опубліковано:
15 Квітня, 2020

У райцентрі Підгаєцького району волонтери Підгаєцького штабу для боротьби з коронавірусом разом з поліцейськими роздавали захисні маски для жителів та гостей міста.

Про дану акцію повідомили на сторінці штабу у соціальній мережі.

«Ми, українці, маємо дивну звичку – винити усіх у своїх бідах. Багато приходиться чути від жителів, що поліцейські мають роздавати маски, а не штрафувати людей за відсутність цих масок. Про те, подякувати людям у формі, за їх роботу в час пандемії не спішать. Можливо, коли ми почнемо шанувати чужу працю, країна зміниться. За маски, котрі нам передали на штаб, хочу подякувати хлопцям з Гуманітарного штабу Тернопільського району для боротьби з covid-19», – повідомив один із координаторів Підгаєцького штабу для боротьби з коронавірусом Петро Заставецький.

Працівники поліції в першу чергу наголошують на важливості їх використання, проводять превентивну роботу, роз’яснюють дотримання законодавства, але є й випадки, коли на особливо злісних порушників складають адміністративні протоколи.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #маска, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підгайці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: