Тернопільські педагоги вирішили поділитися заробітною платою з медиками

Опубліковано:
8 Квітня, 2020

У Тернополі педагоги започаткували благодійну акцію на знак підтримки медиків. Так, напередодні Великодніх свят, освітяни вирішили матеріально допомогти лікарям, які борються з коронавірус. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

В рамках акції педагоги віддадуть свою одноденну зарплату працівникам інфекційних відділень Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги, міської комунальної лікарні №3 та міської дитячої комунальної лікарні. Також, до ініціативи долучилися вихователі тернопільських дошкільних навчальних закладів та позашкільних установ, учителі та викладачі. Загалом, освітяни планують зібрати близько 10 тисяч гривень для кожного лікаря.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Великодні свята, #вчителі, #зарплата, #карантин, #коронавіру, #лікарі, #медики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пасха, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: