Пропонуємо вам рецепт самих смачних, м’яких рогаликів. Приготувавши їх дин раз, ви точно захочете приготувати ще. Здивуйте та порадуйте своїх рідних та близьких смачненьким.
Для приготування вам потрібно:
Перегляньте також:
- Тернопільський музей отримав експонати що нагадують про боротьбу кримськотатарського народу
- В’ячеслав Негода став на бік Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької
Мука – 1 кілограм
Яйця – 3 штуки
Молоко – 330 грам
Масло – 67 грам
Олія – 84 грами
Сметана – 84 грами
Цукор – 140 грам
1/3 пачки дріжджів (100 гр.) або 10 грам сухих дріжджів
Ванільний цукор
Сіль
Для начинки можна взяти ваш улюблений джем.
Приготування:
1. В кип’ячене тепле молоко, додати дріжджі та гарно розмішати.
2. Потім всипати цукор, ванільний цукор, сіль, та знову ретельно перемішати.
3. Вбити яйця, влити сметану, розтоплене масло і олій.
4. Поступово додайте муку поки тісто не перестане липнути до рук.
5. Накрити рушником та поставити в тепле місце підходити.
6. Розкачайте тісто діаметром 25-35 см., та розрізати його на 16 частин. Покладіть начинку на більшу сторону, та закручуйте до тоншої сторони.
7. Змастіть рогалики збитим жовтком або посипте цукром.
8. Випікайте 7 – 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!