«Доброволець Тернопільщини»: дату ІІІ церемонії нагородження перенесли

Опубліковано:
11 Березня, 2020

Проведення ІІІ церемонії нагородження «Доброволець Тернопільщини» перенесли на невизначений термін. Таке рішення прийняли у зв’язку із профілактичними заходами боротьби з коронавірусом.

Як повідомляє організаторка церемонії Ружена Волянська на своїй сторінці у Facebook, з метою підтримки проведення профілактичних заходів в Тернополі і області, задля захисту здоров’я населення від поширення коронавірусу, ІІІ церемонію нагородження «Доброволець Тернопільщини» перенесено. Допоки не відомо можливу дату, час і місце проведення заходу.

Зазначимо, що під час засідання оперативного штабу протидії коронавірусу, яке відбулося 10 березня, прийняли рішення заборонити проводити масові заходи в приміщеннях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ІІІ церемонії нагородження «Доброволець Тернопільщини», #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: