Тернополянина викликають на допит у справі вбивства Шеремета

Опубліковано:
9 Березня, 2020

Слідчі у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета викликають на допит українського розвідника Олексія Кодьмана, який на момент вбивства журналіста знаходився в полоні у бойовиків на Донбасі. Відповідну повістку розвідник опублікував у себе в Facebook, передають Патріоти України.

У тексті порядку сказано, що Кодьман повинен прибути 10 березня в Головне слідче управління Національної поліції. Його викликають для проведення слідчих дій у якості свідка.

Слід зазначити, що в полон до терористів Олексій Кодьман потрапив в листопаді 2015 року. У полоні українець перебував 2,5 роки. 27 грудня 2017 року боєць був звільнений в рамках обміну полоненими. При цьому журналіст Павло Шеремет був убитий у Києві 20 липня 2016 року.
 

Нагадаємо, за версією слідства, вбивство журналіста Павла Шеремета організував музикант і колишній боєць АТО Андрій Антоненко. Раніше адвокат Леонід Маслов заявив, що підозрюваний на 10 см відрізняється зростом від чоловіка, записаного на камерах відеоспостереження.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допит, #кодьман, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шеремета
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: