Поліцейські склали понад 270 адміністративних протоколів за керування транспортними засобами у нетверезому стані

Опубліковано:
5 Березня, 2020 о 19:13

Впродовж січня-лютого співробітники поліції оформили більше восьми тисяч адмінматеріалів в сфері безпеки дорожнього руху. Серед найпоширеніших порушень: недотримання правил проїзду перехресть та обгону, керуваннями транспортними засобами без документів та напідпитку, перевищення швидкості руху, нехтування правилами дорожнього руху пішоходами.

З початку року на дорогах Тернопільщини трапилося 388 дорожньо-транспортних пригод. З них 84 – з потерпілими, в яких 11 людей загинули та 114 отримали травми. П’ятдесят чотири аварії вчинили водії, які сіли за кермо напідпитку. В результаті цих автопригод двоє людей загинули, 18 – зазнали травм.  42 ДТП трапилося за участю пішоходів, 5 з них – зі смертельними наслідками.



Найчастіші причини ДТП: перевищення швидкісного режиму, порушення правил маневрування та виїзд на смугу зустрічного руху.

За два місяці поліцейські виявили 270 осіб, котрі керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На них складено адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #водій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: