Озернянська ОТГ розвиває проєктний менеджмент

Опубліковано:
4 Березня, 2020 о 10:43

Громади Тернопільської області продовжують отримувати консультаційну та методичну допомогу від фахівців Програми «U-LEAD з Європою». Цього разу експерт з регіонального розвитку Програми «U-LEAD з Європою» у Тернопільській області Тарас Рашкевич побував  в Озернянській ОТГ, в якій активно працюють над покращенням бізнес-середовища.

Впродовж робочої зустрічі обговорювалися питання щодо підготовки проєктів для вирішення питань соціально-економічного розвитку громади. Тарас Рашкевич розповів присутнім про діючі конкурси, на які можна подавати проєктні заявки. Разом з проектним менеджером громади Романом Лемішкою вдалося проаналізувати особливості подачі заявок для участі в  конкурсі від Українського культурного фонду.



Акцентувалася увага на важливості розробки Генерального плану села Озерна, що створить сприятливі умови для ведення підприємницької діяльності в громаді, включаючи потенційне збільшення самозайнятості населення в громаді.

Після зустрічі у сільській раді, Тарас Рашкевич ознайомився з діяльністю ягідного та бджолиного кооперативів розташованих в громаді. Підприємці та члени кооперативу отримали консультації щодо умов надання пільгового кредитування в рамках Державного програми «Доступні кредити 5-7-9 %».

У Озернянській ОТГ заявили про готовність та необхідність розширювати напрямки співпраці з Тернопільським регіональним офісом Програми «U-LEAD  з Європою».

Зазначимо, що програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами – членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Озерняни, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: