«У сусіда коронавірус»: тернополянин вирішив провчити швидку

Опубліковано:
2 Березня, 2020 о 15:43

Розлючений тернополянин, якому відмовили в госпіталізації, почав дзвонити і повідомляти про сусіда хворого на коронавірус. За історією чоловіка, його знайомий контактував з громадянами з Китаю і тепер з температурою перебуває вдома, наражаючи на небезпеку сусідів.

Як повідомляє поліція, патрульні виїхали за вказаною адресою, але ніякого хворого не виявилось. Сам же 41-річний жартівник зізнався, що дійсно телефонував і повідомляв про хворого сусіда, але цю історію він вигадав. Подзвонити в поліцію він зважився після того, як працівники швидкої допомоги відмовилися приїжджати на його виклик.



«Мені було погано, піднявся тиск, і я зателефонував на 103.Там мені відповіли, що швидка допомога не приїде, бо з таким діагнозом треба звертатися до дільничного лікаря. Розлючений я набрав поліцію і повідомив про начебто хворого знайомого і про те, що в нього, коронавірус. Через декілька хвилин ще раз зателефонував на швидку і теж розповів цю історію. Тоді всі швидко приїхали», — розповідає тернополянин.

До слова, за скоєне чоловікові загрожує штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: