«Бумбокс» презентував нову платівку у Тернополі

Опубліковано:
2 Березня, 2020

До Тернополя, у рамках всеукраїнського туру та з презентацією нової платівки «Таємний код: Рубікон», приїхав гурт «Бумбокс». Музиканти порадували своїх фанатів не лише уже відомими хітами, а й новими композиціями, які увійшли до нового альбому.

Для гурту «Бумбокс» це вже сьома номерна платівка, з якою вони вирішили у наймасштабніший, за останні роки, всеукраїнський тур. Перша частина туру «Таємний код: Рубікон» розпочалася ще наприкінці 2019 року, друга ж триває надалі. Як розповідає фронтмен гурту Андрій Хливнюк, до платівки увійшли пісні не лише його особистого авторства, а й одна із пісень на вірш української поетеси Лесі Українки «Плющ».

«Ні якогось продюсування в обрані творчого матеріалу не має. Коли пишеться сам матеріал, то це або сублімація якогось твору, або щось надихнуло. Читаючи вірш Лесі Українки я почув музику, на яку можна покласти рядки поетеси», — зазначає Андрій Хливнюк.

На запитання як же написати хіт, музикант відповів лаконічно: «Сідаєш на стільця, береш ручку і пишеш. Іншого варіанту не має. Найгірше потім наважитися оприлюднити написане, бо розумієш, що це не Леся Українка. Але потрібно набратися сил і показати текст світові, може попереднь трохи відредагувавши. Саму пісню написати не так аж складно, особливо хітову. Зараз широка аудиторія не дуже вибаглива».

Назва альбому «Таємний Код», для кожного слухача має власний символ. Що ж стосується «рубікону», то слово має більш соціальне підґрунтя. Для музикантів — це щось більш особисто, зміни в житті учасників команди, складу, чи працювати у цій царині, чи шукати себе в чомусь іншому.

«Вперше в історії гурту «Бумбокс» змінився склад команди, — зазначає Андрій Хливнюк. — На бас-гітарі грає дівчина з Одеси, яка є чудовим музикантом. Змінився саунд-інженер та соло-гітарист, який родом з Донбасу».

null

 

null

 

null

Сам же концерт гурту «Бумбокс» відбувся у ПК «Березіль», де тернополяни мали змогу послухати 11 нових пісень та уже відомі хіти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #"Таємний код: Рубікон", #Андрій Хливнюк, #бумбокс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: