Вулиці Чорткова інспектор з паркування «чистить» від неправильно припаркованих авто

Опубліковано:
7 Лютого, 2020 о 21:43

У Чорткові інспектор з паркування складає адміністративні протоколи за порушення правил дорожнього руху. Якщо раніше він просто залишав на лобовому склі автомобіля попередження про порушення правил дорожнього руху, то тепер – уже протягом місяця виписує штрафи: за дрібні порушення – 255 гривень, за більші – 510.

«Орієнтовно за 30 робочих днів виписав 46 повідомлень про притягнення до адміністративної відповідальності та склав 18 адміністративних протоколів. Станом на 5 лютого з них оплачено чотири. Найбільше порушників на вул. Ст.Бандери поруч з костелом – там паркуються і на повороті, і на пішохідному переході. Чимало повідомлень виписав і на вул. Гончара», – каже інспектор з паркування Володимир Головенчак.



Інспектору з паркування, згідно з законодавством, не треба чекати або шукати водія, який порушив правила. Достатньо лише зробити фотофіксацію порушення та виписати постанову на власника автомобіля. Після того інформація про порушення буде доступна на сайті, де водій зможе детальніше ознайомитись із постановою: коли, де і що порушив, а також переконатись у наявності фотодоказів. Щоб сплатити штраф – водій має 30 календарних днів, а якщо він сплатить штраф протягом 10 банківських днів з моменту винесення постанови, то сума буде на 50% меншою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парковка, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: