У Тернополі чоловік в балаклаві намагався викрасти школяра

Опубліковано:
27 Грудня, 2019 о 09:13

У Тернополі біля 14 школи могла трапитися біда. Невідомий чоловік намагався викрасти хлопчика.

Про це пише тернополянка Roksolana Vivchar у спільноті Тернопільська ЗОШ #14 ім. Б. Лепкого



“Шановні читачі, сьогодні трапилася така ситуація,Слава Богу що дитина зорієнтувалася. Приблизно в 12.30 після четвертого уроку ( в той період коли більшість батьків забирають дітей в 13.15 після 5 уроку)мій молодший брат Влад, який навчається в 4 класі в 14школі виходячи з школи додому до нього на зустріч з центральних воріт підійшов чоловік весь у чорному і в балаклаві що лиця не видно (це з слів дитини), кажучи брату що ходи зімною до машини (казав брат під школою замітив чорний бус на якого вказав чоловік) завезу тебе до мами ти не переживай хоч подзвони спитай в мами щось у тому роді. Дитина зразу побігла в сторону дому і каже Влад що той дядько біля магазину “Колосок” задихався і зупинився і так він добіг додому. Каже не подзвонив ні до кого бо поки б витягнув телефон то б той до машини його потягнув.

Написала це щоб всі батьки були повідомлені про таку ситуацію, і повідомили дітей і щоб ніяка дитина не вірила чужій людині яка підійде і щось подібне буде говорити їй . Прошу поширте цей допис “.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: