Тернопіль: організували святковий обід для одиноких та малозабезпечених містян

Опубліковано:
19 Грудня, 2019

Напередодні святого Миколая, для відвідувачів Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення, організували святковий благодійний обід. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова, саме напередодні новорічних та різдвяних свят люди намагаються допомагати один одному та ділитись радістю і добром. Адже, допомагати ближнім так само приємно, як і отримувати святкові сюрпризи

«У святого Миколая багато помічників — людей, які допомагають йому робити добро і приносити радість нужденним. Це люди, які мають для цього не лише матеріальні можливості, а передусім – духовну потребу і вміння ділитись добром з ближніми. Дякую тернопільським працівникам центру соціального обслуговування населення — ви справжні помічники святого Миколая. І не тільки у це свято. А кожного робочого дня. Нехай святий Миколай і про вас не забуде», — додає Сергій Надал.

Зазначимо, що святковий обід влаштували у «Благодійній їдальні», що діє при Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійний обід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #нужденні, #подарунки, #святий миколай, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: