«Перебували у розшуку»: на Тернопільщині затримали озброєного водія

Опубліковано:
30 Жовтня, 2019 о 16:43

Поблизу Зборова, 29 жовтня, затримали водія та пасажирів, які можуть бути причетними до вчинення особливо тяжких злочинів. Під час обшуку машини в них знайшли заряджену зборю та велику кількість грошей.

Як повідомляє патрульна поліція, їм надіслали орієнтування про те, що на трасі Тернопіль – Львів – Рава-Руська рухається автомобіль BMW 530, водій та пасажири якого причетні до злочину. Машину зупинили поблизу Зборова, та провели поверхневу перевірку. У багажному відділенні та бардачку автівки виявили: два пістолете, магазини пістолетів, патрони, кастет, кайданки та велику кількість грошей. Усе це, як згодом з’ясувалося, належало 25-річному пасажиру автівки. Інший же пасажир був у розшуку, оскільки він підозрюється у вчиненні умисного замаху на вбивство, та знаходиться в розшуку.



До слова, на місце події патрульні одразу ж викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі встановлюватиме всі обставини справи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Зборів, #зброя, #національна поліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: