Якщо хочете приготувати смачний і ситний перекус, то запропонуємо неймовірні чебуреки на мінеральній воді. Тісто виходить хрумке та легке. Спробуйте – і не пошкодуєте!
Інгредієнти для приготування:
Перегляньте також:
- Тернопільський музей отримав експонати що нагадують про боротьбу кримськотатарського народу
- В’ячеслав Негода став на бік Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької
– 3 скл. борошна;
– 0,5 ч. ложки солі;
– 0,5 ч. ложки цукру;
– 1 скл. газованої мінералки;
– 125 г розтопленого маргарину.
Покрокове приготування:
1. Змішати борошно, сіль і цукор, додати мінералку, додати розтоплений маргарин, замісити тісто.
2. Покласти тісто в холодильник на 2 години (або на ніч).
3. Тонко розкачати, витиснути кружальця, покласти начинку (фарш).
4. Смажити з двох боків на олії.
Смачного!