Ароматний хліб з хрусткою скоринкою з насінням льону
- Опубліковано: Новини Тернопільщини
- —
- 20 Жовтня, 2019 о 16:10
Нещодавно спробували приготувати хліб з насінням льону. Вийшла дуже смачна випічка, яку можна подавати до перших страв і використовувати для бутербродів, інформує Ukr.Media.
Хліб виходить дуже смачний, ароматний, з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
Приготування:
Потрібно змішати всі сухі інгредієнти в одній мисці — 2 види борошна, сіль, цукор, дріжджі, насіння льону і кунжут. Перемішати, щоб всі інгредієнти з’єдналися. Додати теплу воду і розтоплене масло. Замісити м’яке і еластичне тісто.
Миску змастити олією, викласти в неї тісто і накрити плівкою. Відправити в тепле місце на 1 годину. Тісто трохи обім’яти і надати йому форму батона. Викласти на деко, застелене пергаментом. Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30-40 хвилин.
Через 30 хвилин батон змастити молоком, посипати кунжутом і насінням льону. Відправити в розігріту до 190 градусів духовку на 35-40 хвилин. Остудити готовий батон на решітці.
17:08, 28 Листопада, 2025
12:44, 24 Листопада, 2025
23:46, 21 Листопада, 2025