Піца — один з найпоширеніших швидких перекусів. В кафе з великою компанією або з коханою людиною за переглядом фільму шматочок ароматної піци буде дуже до речі, інформує Ukr.Media.
Пропонуємо відійти від класичного варіанту основи та спробувати новий і швидкий спосіб приготування.
Перегляньте також:
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
- Культурна еліта України підтримала Тернопільський мистецький коледж імені Соломії Крушельницької
Інгредієнти
- Картопля — 3-4 шт.
- Пшенична борошно — 2 ст. л.
- Яйце — 1 шт.
- Помідор — 3 шт.
- Ковбаса варена — 200 г.
- Твердий сир — 200 г.
- Майонез — 1 ст. л.
- Аджика — 1 ст. л.
- Часник — 2 зуб.
- Сіль — за смаком
- Чорний перець (мелений) — за смаком
Приготування
- Змішуємо майонез з аджикою і додаємо часник, пропущений через часникодавку.
- Натираємо сир на крупній тертці, помідори та ковбасу нарізаємо кубиками.
- На дрібній тертці натираємо картоплю, додаємо борошно, яйце, сіль і перець.
- Тонкий шар картопляної маси підсмажуємо на олії на маленькому вогні до золотистого кольору.
- Перевертаємо млинець і намазуємо його сумішшю майонезу та аджики, викладаємо помідори, ковбасу і сир.
- Накриваємо кришкою на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Подаємо гарячою.
Такі швидкі піци виручать, коли швидко треба нагодувати гостей або близьких. А якщо взяти маленьку сковороду, то можна зробити кілька порцій з різними начинками.