Як у бойовику: на Тернопільщині невідомі в масках, погрожуючи охоронцю вбивством, пограбували магазин

Опубліковано:
13 Жовтня, 2019

Про крадіжку поліцейським повідомила власниця ювелірного магазину. За її словами, близько 4-ї ночі троє чоловіків у масках, погрожуючи вбити охоронця, вирвали тросом за допомогою автомобіля грати з металопластикового вікна і вкрали цінні речі.

Винести сейф із коштовностями грабіжникам не вдалося. Крадії поїхали у напрямку села Сухостав Гусятинського району. Злодії буди одягнуті в темний одяг, пересувалися на автомобілі Audi срібного кольору, частковий номерний знак ВО 86**.  

На Тернопільищні введено оперативний план “Сирена”. Піднято по тривозі весь особовий склад поліції. Місце перебування підозрюваних у пограбуванні поліцейські встановлюють.  

Інформацію про схожий автомобіль модна повідомити за телефонами (0352) 27-12-28, 0677047884, 0676547619. Анонімність гарантують.

Анастасія Квітковська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #маски, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пограбування, #сейф, #тернопіль, #тернопільські новини, #ювелірний
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: