Колишній мер Тернополя отримав посаду в новому уряді

Опубліковано:
16 Вересня, 2019 о 17:13

Міський голова Тернополя з 1990 по 1998 рік В’ячеслав Негода й надалі буде займатися питаннями децентралізації.

Уряд призначив В’ячеслава Негоду заступником Міністра розвитку громад та територій. Відповідне розпорядження Кабінет Міністрів прийняв 11 вересня.



Раніше міністр Альона Бабак у коментарі журналістам повідомила, що враховуючи важливість реформи місцевого самоврядування, децентралізації владних повноважень та обсяги її завдань і темпи впровадження, В’ячеслав Негода сконцентрує свою діяльність саме над втіленням цієї фундаментальної реформи.

До слова, В’ячеслав Негода має чималий досвід у цій сфері. В попередніх урядах Яценюка і Гройсмана він працював першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. За його участі велася підготовка законодавчої основи реформування місцевого самоврядування та децентралізації. Нагадаємо, для країни це є основоположні реформи, від якості яких залежить ефективність і секторальних реформ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #негода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посада, #тернопіль, #тернопільські новини, #уряд
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: