В Дичкові під Тернополем святкували «День села»

Опубліковано:
30 Липня, 2019 о 09:13

Теплого, погожого дня 27 липня 2019 року мешканці села Дичків Великогаївської громади святкували День села. Хор села, талановита молодь представляли свої найкращі музичні композиції та гумористичні інсценізації. Саме в цей день з’їжджалися до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день усі радо зустрічали гостей. 

Читайте також



«День села» у Скоморохах святкували гучно

Із теплими, вітальними словами до односельців звернулися: голова Великогаївської  об’єднаної територіальної громади Олег Кохман, староста сіл Дичків і Красівка Наталя Баньковська та депутат Великогаївської сільської ради від округу с. Дичків Руслан Бойко. Вітаючи зі святом, Олег Андрійович побажав селу розквіту, жителям міцного здоров’я та добробуту у громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і в свої можливості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день села, #Дичків, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: