15-річна тернополянка стала чемпіонкою Європейських ігор

Опубліковано:
3 Липня, 2019

На престижних змаганнях, які називають малою Олімпіадою, тернопільські гімнастка Анастасія Бачинська виборола золоту медаль у вільних вправах, – пише Галас.

На такий гучний успіх від юної спортсменки не розраховував, мабуть, ніхто. Особливо за підсумками багатоборства, коли Анастасія наробила помилок саме у своїх коронних вільних вправах.
Та на цей раз Анастасія, відкриваючи фінальну програму у вільних вправах серед жінок, продемонструвала майже ідеальний на цей час виступ. Бачинська отримала 13,200 балів і мусила очікувати, яку відповідь дадуть п’ять її конкуренток. А вони не вразили. Найліпшою була чешка Анета Голасова, яка з сумою 12,966 виграла срібло. У шведки Джессіки Кастлс (12,933) – бронза.

 

До того українські майстри спортивної гімнастики здобули на Європейських іграх ще сім медалей. Два срібла (у багатоборстві і на коні) виграв Олег Верняєв. По дві бронзи мають Діана Варинська (у багатоборстві і на колоді) та Ігор Радівілов (на кільцях і в опорному стрибку). Одна бронза у вільних вправах – у Петра Пахнюка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бачинська, #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: