Інцидент стався близько п’ятої ранку на вулиці Богдана Хмельницького неподалік зупинки громадського транспорту. Невідомий зателефонував і розповів поліцейським про бійку.

На місці патрульні застали криваві розбірки. Один з чоловіків витягнув ніж та поранив двох інших жителів Тернопільського району, 1994 та 1995 років народження. Потерпілих бригада екстреної медичної допомоги доправила до лікарні. Травми одного з потерпілих виявилися несумісними із життям. Він, не приходячи до свідомості, помер в реанімаційному відділенні. Іншому пораненому медики наклали більше двадцяти швів і відпустили додому.



Як встанвоила слідчо-оперативна група, конфлікт виник між жителем Рівненської області та двома жителями одного із сіл Тернопільського району. Сварка завершилася поножовщиною. Підозрюваний 21-річний житель міста Вараш. Він приїхав до обласного центру зі своїм товаришем, який мав складати іспити в одному із вишів міста.

Хлопці зняли житло, поселилися, а після цього пішли святкувати. В один з клубів Тернополя їх не пустили, а тому вони поїхали розважатися в інший. Там була ще одна компанія відпочиваючих. Між відвідувачами закладу виник конфлікт. Розбірки, після закриття бару, продовжилися на вулиці.

Підозрюваного затримали та оголосили підозру за двома статтями кримінального кодексу України  – умисне вбивство та хуліганство, вчинене із застосуванням холодної зброї.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: