На Борщівщині перекинулась вантажівка, що перевозила цистерну з газом

Опубліковано:
28 Травня, 2019

Це трапилось 27 травня близько 5-ї на автодорозі Т-20-02 «Тернопіль – Скалат – Жванець» поблизу села Ланівці Борщівського району.

Там водій напівпричепу DAF, що перевозив цистерну зі скрапленим газом пропан-бутан не впорався з керуванням, з’їхав з проїзної частини дороги, після чого вантажіка перекинулась. Водія транспортного засобу з травмами різного ступеня важкості шпиталізовано до Борщівської районної лікарні.

Поліцейські перекрили дорогу, організувавши об’їзд місця ДТП на безпечній відстані. На місці працював черговий караул 8-ї ДПРЧ та мобільна оперативна група Борщівського районного відділу управління ДСНС України в області. Місце події обстежили фахівці відділення радіаційно-хімічної розвідки групи рятувальних робіт АРЧ управління. Вони встановили, що критичного витоку речовини немає.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: