Швейцарка на Тернопільщині вирощує органічні продукти за особливим рецептом

Опубліковано:
9 Травня, 2019 о 16:43

Органічні прянощі за швейцарським рецептом. У невеликому селі на Бережанщині облаштували ферму з органічного землеробства. Основні партнери – швейцарці. Власне саме завдяки ним запрацювала ферма на повну. Тут і екологічно чисте молоко, зернові культури, а найголовніше – прянощі. Їх вирощує швейцарка Крістіна Лібергер, за своїм, особливим рецептом. 

Швейцарка Крістіна Лібергер переїхала до України сім років тому. У селі Потутори на Бережанщині вона облаштувала міні-бізнес – вирощує екологічно чисті прянощі. Жінка показує нам свій город.



Емігрувати Крістіна вирішила через запрошення свого швейцарського товариша Райнера Закса. Він разом з нашим земляком Іваном Бойком на базі колгоспної ферми створив товариство “Жива земля Потутори”. Крістіна розповідає, що здавна мріяла відкрити власну справу і зайнятися землеробством.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потутори, #тернопіль, #тернопільські новини, #ферма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Історії з фронту від “князівського” воїна про піхоту, військову хитрість та полонених
22:20, 11 Липня, 2024

Історії з фронту від “князівського” воїна про піхоту, військову хитрість та полонених

Блоги

ТОП новини тернопільщини: