Органічні прянощі за швейцарським рецептом. У невеликому селі на Бережанщині облаштували ферму з органічного землеробства. Основні партнери – швейцарці. Власне саме завдяки ним запрацювала ферма на повну. Тут і екологічно чисте молоко, зернові культури, а найголовніше – прянощі. Їх вирощує швейцарка Крістіна Лібергер, за своїм, особливим рецептом.
Швейцарка Крістіна Лібергер переїхала до України сім років тому. У селі Потутори на Бережанщині вона облаштувала міні-бізнес – вирощує екологічно чисті прянощі. Жінка показує нам свій город.
Перегляньте також:
- Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах заходу України
- Під час довгих відключень світла більше 17 годин воду отримає лише частина тернополян, – ЗМІ
Емігрувати Крістіна вирішила через запрошення свого швейцарського товариша Райнера Закса. Він разом з нашим земляком Іваном Бойком на базі колгоспної ферми створив товариство “Жива земля Потутори”. Крістіна розповідає, що здавна мріяла відкрити власну справу і зайнятися землеробством.