Складові:
борошно – 150 грам
Перегляньте також:
- Тернопільська господиня поділилася рецептом домашнього бограча: смачно та просто на плиті
- Автoмoбiль Nissan Navara для викoнaння бoйoвих зaвдaнь oтримaлa 105-тa бригaдa ТРО, – Сергiй Нaдaл
яйця – 3 штуки
банани – 3-4 штуки
цукор – 1 стакан
вершкове масло – 75 грам
сухі дріжджі – ½ пакету
Приготування:
1. Збиваємо яйця з цукром.
2. Додаємо розтоплене вершкове масло, борошно, дріжджі і перемішуємо до однорідності.
3. Очищені банани очищаємо і нарізаємо невеликими кружечками.
4. Додаємо банани в тісто і акуратно перемішуємо.
5. Викладаємо тісто у форму, змащену вершковим маслом.
6. Випікаємо при 200 С близько 30-40 хвилин.
Смачного!