На Тернопільщині з’явилися «псевдовиборці» з Вінницької області

Опубліковано:
19 Квітня, 2019 о 16:43

В Тернопільську обласну організацію ВО «Батьківщина» звернулися мешканці міста Підгайці, Підгаєцького району, що на Тернопільщині.

За словами місцевих жителів, їм принесли запрошення на вибори на 21 квітня 2019 року.



І нічого б дивного, та мешканці Підгайців отримали запрошення на так званих «мертвих душ», попри свої прізвища імена по –батькові у документах, прийшли запрошення на людей, які ніколи не проживали та не були прописані у Підгайцях за даними адресами.

Мешканці Підгайців подумали, що це помилка та звернулися у реєстр виборців для уточнення інформації, і там їм повідомили, що дані люди ще у 2010 році виписані з Вінницької області і приписані по даних адресах у Підгайцях.

Мешканці Підгайців шоковані, адже у їхніх будинкових документах прописаними жодних сторонніх людей немає, до того ж ніколи не приходиили запрошення на вибори на сторонніх осіб, крім даного випадку, коли на другий тур виборів Президента, які відбудуться 21 квітня 2019 року, принесли запрошення на осіб, що не проживають і ніколи не жили у Підгайцях за вказаними адресами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: