Шахрай з Миколаївщини виманив у чорківчанки 40 тисяч гривень

Опубліковано:
28 Березня, 2019 о 19:13

На сайті оголошень жінка розмістила інформацію про продаж будинку. За вказаним номером зателефонував чоловік. Повідомив, що хоче приїхати та подивитися на житло, а також обговорити його вартість.

На зустріч приїхав чоловік ромської національності. Сказав, що є бізнесменом. Оформлення документів на будинок погодився взяти на себе, але при умові, що жінка компенсує витрати самостійно.



Кілька разів покупець приїжджав до Чорткова по гроші на послуги нотаріуса та інших служб. Загалом шахрай “витягнув” із потерпілої 40 тисяч гривень. А згодом перестав відповідати на телефонні дзвінки.

Про шахрайство жінка повідомила у поліцію. Підозрюваного затримали. Це житель Миколаївщини, 1983 року народження. Його уже неодноразово притягували до відповідальності за шахрайства та грабунки. 

Правоохоронці інкримінують чоловікові ще й  замах на життя працівника поліції. Вирішується питання про оголошення підозри відповідно до статті 190 частина 1 ККУ – шахрайство.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: