Задуривши голову пенсіонерці, шахрай поцупив 5 тисяч гривень

Опубліковано:
21 Березня, 2019 о 17:13

71-річна жителька одного з сіл Борщівського району сама впустила до хати афериста. Невідомий чоловік запевнив, що хоче придбати будинок старенької. Оскільки син жінки ще два роки тому виставив хату на продаж, бабуся незнайомцю повірила.

Псевдопокупець розповів, що вже побував у сільраді і потрібно доробити деякі документи. Запевнив, що займеться цим сам, але за окрему плату – 800 гривень. Жінка погодилась, віддавши зі свого сховку частину заощаджень.



Та на цьому аферист не заспокоївся. Почав розповідати, що він лікар і знається на лікуванні хворих ніг, зробив старенькій масаж ніг, після якого порадив не вставати 15 хвилин. За цей час він забрав зі сховку пенсіонерки усі гроші і зник. Бабуся зрозуміла, що її ошукали, коли знайшла у своїй схованці лише порожню хустинку.

Пенсіонерка описала поліцейським зловмисника. З її слів, чоловік середнього зросту – приблизно 165-170 сантиметрів, віком 35-40 років, смуглявий з російськомовним акцентом. Приїхав на «Жигулях».

Зловмисника розшукують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: