На Шумщині серед білого дня місцевий випивака хотів викрасти авто

Опубліковано:
27 Лютого, 2019 о 21:13

На рахунку 27-річного жителя села Антонівці численні правопорушення, зокрема за сімейне насильство перебуває під адміністративним наглядом. Того дня молодик приїхав до місцевого відділення поліції, щоб відмітитись. З райцентру поїхав додому, а дорогою вийшов у селі Угорськ.

У місцевому магазині придбав пляшку, на вулиці її і розпив. А далі, очевидно, чоловіка потягнуло на «подвиг». Неподалік магазину побачив припаркований ВАЗ-21093. У Жигулях розбив вікно, заліз всередину і намагався її завести.



Зловмисника, який вовтузився у салоні чужої автівки, побачив товариш потерпілого. Він покликав власника легківки, а той зателефонував до поліції.

Крадія правоохоронці застали на тому ж місці. Він навіть не намагався втекти, бо ноги вже не слухались від надмірної дози спиртного. Дії випиваки кваліфіковано ч.3 статті 15 ч.1 статті 289 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: