Інормація про підкуп виборців на Тернопільщині не підтвердилася

Опубліковано:
27 Лютого, 2019 о 11:13

60 заяв, пов’язаних із виборчою кампанією, зареєстровано на Тернопільщині. За результатами перевірки поліцейські склали двадцять адміністративних протоколів і відкрили одне кримінальне провадження.

Левова частка порушень стосуються розміщення виборчої агітації, а саме неналежного зазначення вихідних даних та реквізитів на білбордах. На деякі з них суд вже виніс рішення та притягнув винних осіб до відповідальності. Повідомлення находили і щодо неналежного розташування агітаційних наметів.  



Поліцейські отримали звернення і про можливий підкуп виборців. Проте, як зазначили правоохоронці, інформація не підтвердилася. Незнайомка телефонувала до людей й пропонувала грошову винагороду за голос.  Реальна мета таких дзвінків – дискримінація кандидата в Президенти. Загалом із одного номера було здійснено близько 9000 таких дзвінків по всій Україні.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: